Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Karriär på Fenix Fastighet AB

Välkommen att vara med och påverka utvecklingen av framtidens förvaltning tillsammans med oss!

Illustration

Boendet är en av de mest betydelsefulla och kostsamma investeringar vi gör som privatpersoner. Dessutom utgör bostäder den största tillgångsklassen i världen. Fenix Fastighet AB strävar efter att göra det enklare för alla att ta del av sitt boende, även om man inte har ekonomisk, juridisk eller fastighetsmässig kompetens. Varje dag arbetar vi för att underlätta för bostadsrättsföreningars styrelser, fastighetsägare och boende så att de kan frigöra tid för andra aktiviteter.

Illustration

Förvaltning som är aktuell
Fenix Fastighet AB är på en spännande resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi har observerat att branschen länge har saknat innovativa, smarta och digitala lösningar, och vi har börjat ändra på det.
För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster måste vi vara i framkant. Vi behöver också vara modiga och engagerade. På Fenix Fastighet AB har du tydliga mål och du driver din egen utveckling med stöd från engagerade ledare.
Förutom din personliga utveckling hoppas vi att våra dagar tillsammans kännetecknas av hög trivsel och massor av glada skratt. Vårt mål är att din tid på Fenix Fastighet AB ska vara höjdpunkten i din karriär.
Vill du vara en del av den här resan? Utforska våra lediga tjänster just nu!

Inga lediga tjänster för tillfället

För närvarande har vi inga lediga tjänster. När det finns en ledig tjänst publiceras den alltid här på vår webbplats. Så håll utkik för att få information om lediga tjänster