Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Karriär på Fenix Fastighet AB

Välkommen att vara med och påverka utvecklingen av framtidens förvaltning tillsammans med oss!

Illustration

Boendet är en av de mest betydelsefulla och kostsamma investeringar vi gör som privatpersoner. Dessutom utgör bostäder den största tillgångsklassen i världen. Fenix Fastighet AB strävar efter att göra det enklare för alla att ta del av sitt boende, även om man inte har ekonomisk, juridisk eller fastighetsmässig kompetens. Varje dag arbetar vi för att underlätta för bostadsrättsföreningars styrelser, fastighetsägare och boende så att de kan frigöra tid för andra aktiviteter.

Illustration

Förvaltning som är aktuell
Fenix Fastighet AB är på en spännande resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi har observerat att branschen länge har saknat innovativa, smarta och digitala lösningar, och vi har börjat ändra på det.
För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster måste vi vara i framkant. Vi behöver också vara modiga och engagerade. På Fenix Fastighet AB har du tydliga mål och du driver din egen utveckling med stöd från engagerade ledare.
Förutom din personliga utveckling hoppas vi att våra dagar tillsammans kännetecknas av hög trivsel och massor av glada skratt. Vårt mål är att din tid på Fenix Fastighet AB ska vara höjdpunkten i din karriär.
Vill du vara en del av den här resan? Utforska våra lediga tjänster just nu!

Lediga Tjänster

 • Snickare

  Om oss:Fenix Fastighet AB är en pålitlig partner inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och fastighetsskötsel för bostadsrättsföreningar. Vi strävar efter att skapa trygga och trivsamma bostadsmiljöer för våra kunder och deras medlemmar. Nu söker vi en engagerad och kunnig snickare som vill vara med och göra skillnad i våra bostadsrättsföreningar.
  Arbetsuppgifter:Som snickare hos Fenix Fastighet AB kommer du att spela en central roll i att säkerställa att våra fastigheter är i utmärkt skick. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  ● Utföra snickeriarbeten för underhåll och reparation av fastigheter.● Delta i renoverings- och ombyggnadsprojekt.● Säkerställa att arbetet utförs enligt högsta standard och inom tidsramar.● Samarbeta med övrig personal och entreprenörer.● Bidra med din tekniska kompetens och erfarenhet för att förbättra fastigheternas skick och funktionalitet.
  Krav på dig: Vi söker dig som är skicklig inom snickeriarbeten och har dokumenterad erfarenhet inom området. Dina egenskaper inkluderar:
  ● Goda snickerifärdigheter och kunskap om byggteknik.● Förmåga att arbeta självständigt och noggrant.● Ansvarskänsla och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter.● B-körkort.
  Vi erbjuder: Fenix Fastighet AB erbjuder en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas och växa som snickare. Vi sätter värde på våra medarbetares välbefinnande och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, inklusive möjligheter till fortbildning och vidareutveckling.
  Ansökan: Om du är redo att ta steget mot en givande karriär som snickare hos Fenix Fastighet AB, skicka din ansökan och CV till es.baxinef%40ofni senast den 2023-10-10.
  Vi ser fram emot att välkomna en erfaren och engagerad snickare till vårt team!
  Fenix Fastighet AB Husarvägen 4 194 79 Upplands Väsby 08 20 82 08 www.fenixab.se

 • Fastighetsskötare

  Om oss:Fenix Fastighet AB är en pålitlig partner inom teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel för bostadsrättsföreningar. Vi strävar efter att skapa trygga och trivsamma bostadsmiljöer för våra kunder och deras medlemmar. Nu söker vi en engagerad och kunnig fastighetsskötare som vill vara med och göra skillnad i våra bostadsrättsföreningar.
  Arbetsuppgifter:Som fastighetsskötare hos Fenix Fastighet AB kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra kunders fastigheter är i bästa skick och att deras medlemmar trivs. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:
  ● Daglig tillsyn och skötsel av fastigheten● Snabba åtgärder vid akuta problem● Regelbunden kontakt med bostadsrättsföreningens styrelse● Uppföljning av underhållsbehov och projekt● Rapportera och koordinera entreprenörers arbete● Delta i möten och informera om fastighetens status
  Krav på dig: Vi söker dig som är självständig, noggrann och har ett stort engagemang för att göra bostadsmiljöer bättre. Du bör ha tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller tekniskt arbete. Dina egenskaper inkluderar:
  ● God teknisk kunskap● Stark kommunikationsförmåga och serviceanda● Förmåga att arbeta självständigt och i team● Ansvarsfull och pålitlig● B-körkort
  Vi erbjuder: Fenix Fastighet AB erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och växa inom fastighetsbranschen. Vi värdesätter våra medarbetares välbefinnande och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, inklusive möjligheter till fortbildning och utveckling.
  Ansökan: Om du är redo att ta steget mot en givande karriär som fastighetsskötare hos Fenix Fastighet AB, skicka din ansökan och CV till es.baxinef%40ofni senast den 2023-10-10.
  Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent fastighetsskötare till vårt team!
  Fenix Fastighet AB Husarvägen 4 194 79 Upplands Väsby 08 20 82 08 www.fenixab.se

 • Administratör med Ekonomiintresse

  Om oss:Fenix Ekonomi AB är en välrenommerad redovisningsbyrå i Upplands Väsby med en stark inriktning mot ekonomisk förvaltning och bokföring för bostadsrättsföreningar. Vi är dedikerade till att ge våra kunder en trygg och professionell ekonomisk hantering. Nu söker vi en engagerad administratör med ett starkt intresse för ekonomi för att stärka vårt team.
  Arbetsuppgifter:I rollen som administratör hos Fenix Ekonomi AB kommer du att vara en viktig del av vårt team och bidra till att säkerställa korrekt och effektiv ekonomisk hantering för våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:
  ● Bokföring och redovisning för bostadsrättsföreningar.● Hantering av fakturor, kvitton och andra ekonomiska dokument.● Upprättande av månads- och årsbokslut.● Kommunikation med klienter och myndigheter.● Assistera med att säkerställa överensstämmelse med gällande lagar och regler inom ekonomiområdet.
  Krav på dig: Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett genuint intresse för ekonomi. Du bör ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete och en förståelse för grundläggande ekonomiska principer. Dina egenskaper inkluderar:
  ● Goda kunskaper i Office-program, särskilt Excel.● Förmåga att arbeta självständigt och i team.● Kommunikationsförmåga och god serviceanda.● Grundläggande kunskap om ekonomisk lagstiftning är meriterande.
  Vi erbjuder: Fenix Ekonomi AB erbjuder en trivsam och professionell arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och växa inom ekonomiområdet. Vi sätter värde på våra medarbetares kompetens och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner samt möjligheter till fortbildning och vidareutveckling.
  Ansökan: Om du är redo att ta steget mot en givande karriär som administratör med ekonomiintresse hos Fenix Ekonomi AB, skicka din ansökan och CV till es.baxinef%40ofni senast den 2023-10-10.
  Vi ser fram emot att välkomna en entusiastisk och kompetent administratör till vårt team!
  Fenix Fastighet AB Husarvägen 4 194 79 Upplands Väsby 08 20 82 08 www.fenixab.se