Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Öppet Mån -Tors 09:00 till 12:00

08-208 208

Om Oss

Vi är med dig på resan mot framtidens fastighetsförvaltning!

Illustration

Fenix är en engagerad och personligt inriktad förvaltare av bostadsrättsföreningar, baserad i Upplands Väsby. Med mer än 7 års erfarenhet i branschen har Fenix etablerat sig som en pålitlig partner för bostadsrättsföreningar som värdesätter nära och personliga relationer.
Vi lägger stor vikt vid att förstå de unika behoven hos varje förening vi arbetar med, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda förvaltningstjänster.
Vårt engagemang för transparenta och rimliga prissättningar har inte bara underlättat för föreningarnas ekonomiska planering, utan har också bidragit till att öka medlemmarnas tillfredsställelse och stärka gemenskapen inom föreningarna.
Genom att alltid sätta medlemmarna i fokus strävar vi efter att bidra till välorganiserade och välmående bostadsrättsföreningar.

Kunden är i centrum för oss.

Vi strävar efter att göra varje kund till en ambassadör, som gärna delar med sig av budskapet att de alltid kan räkna med snabb och professionell hjälp, oavsett om det är genom personlig kontakt eller vår användarvänliga plattform.

Vi är ett sammansvetsat team.

Vi tror på samarbete och att gemensamma mål är vägen till framgång. Tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi trivs och där vi presterar bättre. Vi värdesätter ömsesidig respekt, ödmjukhet och konstruktivitet i vårt dagliga arbete.

Vi gör boendet enklare och bekvämare för dig.

Vi använder smart teknologi för att digitalisera förvaltningsprocesser och ta bort onödig krångel, både för oss själva och för våra kunder. Dessutom jobbar vi ständigt med att skapa nya tjänster som gör vardagen ännu smidigare för alla som bor hos oss.

Vi älskar att utmana det etablerade genom nyskapande.

Vi är här för att omdefiniera branschen och gestalta en framtid för förvaltning som är mer anpassad och innovativ. Det innebär att vi ibland behöver bryta gamla mönster, ta modiga steg och utforska terrängen som ingen tidigare har vågat.

Vill du ha en konsultation?